佐藤清隆(広島大学名誉教授)編/脂質の結晶化:食品・美容・製薬への応用<br>Crystallization of Lipids : Fundamentals and Applications in Food, Cosmetics, and Pharmaceuticals
  • 洋書
  • 電子版あり

佐藤清隆(広島大学名誉教授)編/脂質の結晶化:食品・美容・製薬への応用
Crystallization of Lipids : Fundamentals and Applications in Food, Cosmetics, and Pharmaceuticals
 Hardcover,  言語:ENG

Sato, Kiyotaka (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥48,579(本体¥44,163)
  • Wiley-Blackwell(2018/03発売)
  • ポイント 441pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Crystallization Processes in Fats and Lipid Systems
  • 洋書

Crystallization Processes in Fats and Lipid Systems  Paperback,  言語:ENG

Garti, Nissim (EDT)/ Sato, Kiyotaka (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/12発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
伊藤隆敏(共)編/日本企業の為替リスク管理とインボイス通貨選択<br>Managing Currency Risk : How Japanese Firms Choose Invoicing Currency
  • 洋書

伊藤隆敏(共)編/日本企業の為替リスク管理とインボイス通貨選択
Managing Currency Risk : How Japanese Firms Choose Invoicing Currency
 Hardcover,  言語:ENG

Ito, Takatoshi/ Koibuchi, Satoshi/ Sato, Kiyotaka

  • ウェブストア価格 ¥30,189(本体¥27,445)
  • Edward Elgar Publishing Ltd(2018/07発売)
  • ポイント 274pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Lipids : Structure, Physical Properties and Functionality (Oily Press Lipid Library)
  • 洋書

Lipids : Structure, Physical Properties and Functionality (Oily Press Lipid Library)  Hardcover,  言語:ENG

Larsson, Kare/ Quinn, Peter/ Sato, Kiyotaka/ Tiberg, Fredrik

  • ウェブストア価格 ¥44,123(本体¥40,112)
  • Woodhead Pub Ltd(2006/02発売)
  • ポイント 401pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)