INTENSIVE REARING OF NATIVE CHICKEN FOR MEAT IN SOUTH INDIA : INTENSIVE REARING OF NATIVE CHICKEN (2025. 104 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

INTENSIVE REARING OF NATIVE CHICKEN FOR MEAT IN SOUTH INDIA : INTENSIVE REARING OF NATIVE CHICKEN (2025. 104 S. 220 mm)  Paperback

S., SATHEESKUMAR/R., PRABAKARAN/S., EZHIL VALAVAN

  • ウェブストア価格 ¥14,366(本体¥13,060)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2025/12発売)
  • ポイント 260pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
EFEITOS DE FONTES VARIOSAS n - 3 FONTES LÍPIDAS SOBRE AS CARACTERÍSTICAS DE QUALIDADE : Produção de alimentos de design (2020 248 S.  220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

EFEITOS DE FONTES VARIOSAS n - 3 FONTES LÍPIDAS SOBRE AS CARACTERÍSTICAS DE QUALIDADE : Produção de alimentos de design (2020 248 S. 220 mm)  Paperback

Ezhil valavan, Subbiah/Prabakaran, Rajamanickam/S. C., Edwin

  • ウェブストア価格 ¥13,711(本体¥12,465)
  • EDICOES NOSSO CONHECIMENTO(2020発売)
  • ポイント 248pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Effect of Chitin and Probiotic on Blood and Egg Yolk Cholesterol : Production of Low Cholesterol Eggs (2021. 96 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Effect of Chitin and Probiotic on Blood and Egg Yolk Cholesterol : Production of Low Cholesterol Eggs (2021. 96 S. 220 mm)  Paperback

Subbiah, Ezhil Valavan/S.C., Edwin/Ramasamy, Amutha

  • ウェブストア価格 ¥14,366(本体¥13,060)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 260pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Chitin and Probiotic on Blood and Egg Yolk Cholesterol in Chicken : Production of low cholesterol eggs (2021. 96 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Chitin and Probiotic on Blood and Egg Yolk Cholesterol in Chicken : Production of low cholesterol eggs (2021. 96 S. 220 mm)  Paperback

Subbiah, Ezhil Valavan/S. C., Edwin/Ramasamy, Amutha

  • ウェブストア価格 ¥14,366(本体¥13,060)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 260pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。