Basic Methods and Protocols on Sourdough (Methods and Protocols in Food Science)
  • 洋書

Basic Methods and Protocols on Sourdough (Methods and Protocols in Food Science)  Paperback,  言語:ENG

Gobbetti, Marco (EDT)/ Rizzello, Carlo Giuseppe (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥27,270(本体¥24,791)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2025/03発売)
  • ポイント 247pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Basic Methods and Protocols on Sourdough (Methods and Protocols in Food Science)
  • 洋書

Basic Methods and Protocols on Sourdough (Methods and Protocols in Food Science)  Hardcover,  言語:ENG

Gobbetti, Marco (EDT)/ Rizzello, Carlo Giuseppe (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥37,759(本体¥34,327)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2024/03発売)
  • ポイント 343pt
  • 海外取次在庫