Meat Quality : Genetic and Environmental Factors (Chemical & Functional Properties of Food Components)
  • 洋書

Meat Quality : Genetic and Environmental Factors (Chemical & Functional Properties of Food Components)  Paperback,  言語:ENG

Przybylski, PhD, Wieslaw (EDT)/ Hopkins, PhD, David (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥26,188(本体¥23,808)
  • CRC Press(2018/07発売)
  • ポイント 238pt
  • 海外取次在庫
食肉の品質:遺伝・環境要因<br>Meat Quality : Genetic and Environmental Factors (Chemical & Functional Properties of Food Components)
  • 洋書

食肉の品質:遺伝・環境要因
Meat Quality : Genetic and Environmental Factors (Chemical & Functional Properties of Food Components)
 Hardcover,  言語:ENG

Przybylski, PhD, Wieslaw (EDT)/ Hopkins, PhD, David (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥76,384(本体¥69,440)
  • CRC Press Inc(2015/10発売)
  • ポイント 694pt
  • 海外取次在庫