Natural Antioxidants to Enhance the Shelf-Life of Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Natural Antioxidants to Enhance the Shelf-Life of Food  言語:ENG

Pateiro, Mirian (EDT)

  • 価格 ¥27,977(本体¥25,434)
  • Academic Press(2024/08/15発売)
  • ポイント 254pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥34,696(本体¥31,542)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 315pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sensory Analysis for the Development of Meat Products : Methodological Aspects and Practical Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Sensory Analysis for the Development of Meat Products : Methodological Aspects and Practical Applications  言語:ENG

Lorenzo, José Manuel (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Saldana, Erick (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)

  • 価格 ¥30,774(本体¥27,977)
  • Woodhead Publishing(2022/01/25発売)
  • ポイント 279pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Pork : Meat Quality and Processed Meat Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Pork : Meat Quality and Processed Meat Products  言語:ENG

Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Franco, Daniel (EDT)/Lorenzo, José M. (EDT)

  • 価格 ¥40,451(本体¥36,774)
  • CRC Press(2021/09/02発売)
  • ポイント 367pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)