Optimization of Process Parameters for Ohmic Heating of Ginger Paste (2015. 108 S. 220 mm)
  • 洋書

Optimization of Process Parameters for Ohmic Heating of Ginger Paste (2015. 108 S. 220 mm)  Paperback

Pandey, Ram Krishna/ Sakharam, K. S.

  • ウェブストア価格 ¥13,581(本体¥12,347)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 123pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels : Using Enzymatic Saccharification and Fermentation (2015. 92 S. 220 mm)
  • 洋書

Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels : Using Enzymatic Saccharification and Fermentation (2015. 92 S. 220 mm)  Paperback

Pandey, Ram Krishna/ Mohsin, Mohammad

  • ウェブストア価格 ¥13,581(本体¥12,347)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 123pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes (2015. 80 S. 220 mm)
  • 洋書

Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes (2015. 80 S. 220 mm)  Paperback

Pandey, Ram Krishna/ Kumar, Arvind

  • ウェブストア価格 ¥9,870(本体¥8,973)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 89pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Microwave Assisted Tray Drying of Green Chilli: Parameter Optimization (2015. 92 S. 220 mm)
  • 洋書

Microwave Assisted Tray Drying of Green Chilli: Parameter Optimization (2015. 92 S. 220 mm)  Paperback

Pandey, Ram Krishna/ Alam, Iftikhar

  • ウェブストア価格 ¥13,581(本体¥12,347)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 123pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。