Cheddar Cheese Quality : Influence of Indigenous Cultures & Ripening Temperatures (2011. 236 S. 220 mm)
  • 洋書

Cheddar Cheese Quality : Influence of Indigenous Cultures & Ripening Temperatures (2011. 236 S. 220 mm)  Paperback

Murtaza, Mian Anjum/ Rehman, Salim-ur-/ Anjum, Faqir M.

  • ウェブストア価格 ¥20,560(本体¥18,691)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 186pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Low Fat Ice Cream : Quality of Low Fat Ice Cream as Influenced by Fig Addition (2011. 108 S.)
  • 洋書

Low Fat Ice Cream : Quality of Low Fat Ice Cream as Influenced by Fig Addition (2011. 108 S.)  Paperback

Murtaza, Mian Anjum/ Huma, Nuzhat

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2011発売)
  • ポイント 115pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。