Pork : Meat Quality and Processed Meat Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Pork : Meat Quality and Processed Meat Products  言語:ENG

Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Franco, Daniel (EDT)/Lorenzo, José M. (EDT)

  • 価格 ¥38,896(本体¥35,360)
  • CRC Press(2021/09/02発売)
  • ポイント 353pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Production Technology in Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Sustainable Production Technology in Food  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)

  • 価格 ¥20,372(本体¥18,520)
  • Academic Press(2021/08/06発売)
  • ポイント 185pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sensory Analysis for the Development of Meat Products : Methodological Aspects and Practical Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Sensory Analysis for the Development of Meat Products : Methodological Aspects and Practical Applications  言語:ENG

Lorenzo, José Manuel (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Saldana, Erick (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)

  • 価格 ¥26,912(本体¥24,466)
  • Woodhead Publishing(2022/01/25発売)
  • ポイント 244pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥32,707(本体¥29,734)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 297pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
肉代用食品の生産・加工・品質<br>More than Beef, Pork and Chicken – The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

肉代用食品の生産・加工・品質
More than Beef, Pork and Chicken – The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
 言語:ENG

Lorenzo, José Manuel (EDT)/Munekata, Paulo E. S. (EDT)/Barba, Francisco J. (EDT)/Toldrá, Fidel (EDT)

  • 価格 ¥17,025(本体¥15,478)
  • Springer(2019/01/31発売)
  • ポイント 154pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)