Cereal Grains : Composition, Nutritional Attributes, and Potential Applications
  • 洋書

Cereal Grains : Composition, Nutritional Attributes, and Potential Applications  Paperback,  言語:ENG

Nayik, Gulzar Ahmad (EDT)/ Tufail, Tabussam (EDT)/ Anjum, Faqir Muhammad (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,351(本体¥15,774)
  • CRC Press(2024/11発売)
  • ポイント 157pt
  • 海外取次在庫
Cereal Grains : Composition, Nutritional Attributes, and Potential Applications
  • 洋書

Cereal Grains : Composition, Nutritional Attributes, and Potential Applications  Hardcover,  言語:ENG

Nayik, Gulzar Ahmad (EDT)/ Tufail, Tabussam (EDT)/ Anjum, Faqir Muhammad (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥42,873(本体¥38,976)
  • CRC Press(2023/03発売)
  • ポイント 389pt
  • 海外取次在庫
Healthier and Antioxidant Enriched Broiler Meat and Meat Products : Health Promoting meat and meat products (Aufl. 2011. 112 S.)
  • 洋書

Healthier and Antioxidant Enriched Broiler Meat and Meat Products : Health Promoting meat and meat products (Aufl. 2011. 112 S.)  Paperback

Sohaib, Muhammad/ Anjum, Faqir Muhammad

  • ウェブストア価格 ¥11,490(本体¥10,446)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 104pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
SUNFLOWER SEED : A NUTRITIONAL AND DIET THERAPY PACKAGE (2010. 124 S.)
  • 洋書

SUNFLOWER SEED : A NUTRITIONAL AND DIET THERAPY PACKAGE (2010. 124 S.)  Paperback

Nadeem, Muhammad/ Muhammad Anjum, Faqir

  • ウェブストア価格 ¥13,835(本体¥12,578)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2010発売)
  • ポイント 125pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
- LIPOIC ACID AND  -TOCOPHEROL ENRICHED BROILER MEAT : Anitioxidants Enriched High Quality Broiler Meat (2010. 112 S.)
  • 洋書

- LIPOIC ACID AND -TOCOPHEROL ENRICHED BROILER MEAT : Anitioxidants Enriched High Quality Broiler Meat (2010. 112 S.)  Paperback

Arshad, Muhammad S./ Muhammad Anjum, Faqir

  • ウェブストア価格 ¥11,490(本体¥10,446)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2010発売)
  • ポイント 104pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Optimization and Nutritional Evaluation of Date Bars : Development, Characterization and Optimization of Date Bars (Aufl. 2012. 228 S.)
  • 洋書

Optimization and Nutritional Evaluation of Date Bars : Development, Characterization and Optimization of Date Bars (Aufl. 2012. 228 S.)  Paperback

Nadeem, Muhammad/ Rehman, Salim-ur-/ Anjum, Faqir Muhammad

  • ウェブストア価格 ¥18,526(本体¥16,842)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 168pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Identification of different wheat varieties through FTIR : Characterization of different wheat varieties through FTIR (Aufl. 2012. 100 S. 220 mm)
  • 洋書

Identification of different wheat varieties through FTIR : Characterization of different wheat varieties through FTIR (Aufl. 2012. 100 S. 220 mm)  Paperback

Amir, Rai Muhammad/ Anjum, Faqir Muhammad

  • ウェブストア価格 ¥11,490(本体¥10,446)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 104pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Replacement of Fat With Sesame Oil in Doughnuts and Its Properties (Aufl. 2012. 104 S. 220 mm)
  • 洋書

Replacement of Fat With Sesame Oil in Doughnuts and Its Properties (Aufl. 2012. 104 S. 220 mm)  Paperback

Majeed, Muhammad Nauman/ Asghar, Ali/ Anjum, Faqir Muhammad

  • ウェブストア価格 ¥11,490(本体¥10,446)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 104pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Wheat Germ: Biochemical and Nutritional Implications : Biochemical, Functional and Technological Properties of Wheat Germ (2011. 224 S.)
  • 洋書

Wheat Germ: Biochemical and Nutritional Implications : Biochemical, Functional and Technological Properties of Wheat Germ (2011. 224 S.)  Paperback

Arshad, Muhammad U./ Anjum, Faqir M.

  • ウェブストア価格 ¥18,526(本体¥16,842)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 168pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
PROSPECTIVE OF - GLUCAN : EXTRACTION, CHARACTERIZATION AND UTILIZATION (2010. 240 S.)
  • 洋書

PROSPECTIVE OF - GLUCAN : EXTRACTION, CHARACTERIZATION AND UTILIZATION (2010. 240 S.)  Paperback

Ahmad, Asif/ Muhammad Anjum, Faqir

  • ウェブストア価格 ¥18,526(本体¥16,842)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2010発売)
  • ポイント 168pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。