Ultraviolet Light in Food Technology : Principles and Applications (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書

Ultraviolet Light in Food Technology : Principles and Applications (Contemporary Food Engineering)  Paperback,  言語:ENG

Koutchma, Tatiana/ Forney, Larry J./ Moraru, Carmen I.

  • ウェブストア価格 ¥15,884(本体¥14,440)
  • CRC Pr I Llc(2019/09発売)
  • ポイント 144pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
農業・食品・生物工学百科事典(第2版・全2巻)<br>Encyclopedia of Agricultural, Food, and Biological Engineering - 2 Volume Set (Print Version) (2ND)
  • 洋書

農業・食品・生物工学百科事典(第2版・全2巻)
Encyclopedia of Agricultural, Food, and Biological Engineering - 2 Volume Set (Print Version) (2ND)
 Hardcover,  言語:ENG

Heldman, Dennis R. (EDT)/ Moraru, Carmen I. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥238,309(本体¥216,645)
  • CRC Press Inc(2010/10発売)
  • ポイント 2,166pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Ultraviolet Light in Food Technology : Principles and Applications (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書

Ultraviolet Light in Food Technology : Principles and Applications (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Koutchma, Tatiana N./ Forney, Larry J./ Moraru, Carmen I.

  • CRC Pr I Llc(2009/03発売)
  • ご注文いただけません
Studies on Mechanical Properties of Edible Films (2018. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Studies on Mechanical Properties of Edible Films (2018. 84 S. 220 mm)  Paperback

Tulamandi, Sreedath/ Rizvi, Syed S. H./ Moraru, Carmen I.

  • ウェブストア価格 ¥9,870(本体¥8,973)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2018発売)
  • ポイント 89pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。