Improvement of yogurt quality by incorporation of Tapioca (2020. 216 S. 220 mm)
  • 洋書

Improvement of yogurt quality by incorporation of Tapioca (2020. 216 S. 220 mm)  Paperback

Moga, Madalina Valentina/Ti?a, Mihaela Adriana

  • ウェブストア価格 ¥19,243(本体¥17,494)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2020発売)
  • ポイント 174pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
IMPROVING THE CONSISTENCY OF COW'S MILK YOGURT : By adding tapioca powder (2020. 216 S. 220 mm)
  • 洋書

IMPROVING THE CONSISTENCY OF COW'S MILK YOGURT : By adding tapioca powder (2020. 216 S. 220 mm)  Paperback

Valentina-Madalina, MOGA/Mihaela-Adriana, Tita

  • ウェブストア価格 ¥15,490(本体¥14,082)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2020発売)
  • ポイント 140pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。