Partial Characterization of Enterocin AJ01 : Isolation of Enterocin Producing Enterococcus faecium Strains from "Dahi", a Fermented Milk Product of Indo-Pak Subcontinent (2011. 72 S.)
  • 洋書

Partial Characterization of Enterocin AJ01 : Isolation of Enterocin Producing Enterococcus faecium Strains from "Dahi", a Fermented Milk Product of Indo-Pak Subcontinent (2011. 72 S.)  Paperback

Adeel Javed, Muhammad/ Masud, Tariq

  • ウェブストア価格 ¥12,191(本体¥11,083)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2011発売)
  • ポイント 110pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
EFFECT OF CREAM FAT LEVELS AND TEMPERATURE ON QUALITY OF BUTTER : Butter quality Improvement by Manipulating Different Production Factors (2011. 104 S.)
  • 洋書

EFFECT OF CREAM FAT LEVELS AND TEMPERATURE ON QUALITY OF BUTTER : Butter quality Improvement by Manipulating Different Production Factors (2011. 104 S.)  Paperback

Khan, Kiran/ Siddique, Farzana/ Masud, Tariq

  • ウェブストア価格 ¥12,191(本体¥11,083)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2011発売)
  • ポイント 110pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Postharvest Technology and Quality of Apricot : Postharvest technology of apricot (2014. 248 S. 220 mm)
  • 洋書

Postharvest Technology and Quality of Apricot : Postharvest technology of apricot (2014. 248 S. 220 mm)  Paperback

Ali, Sartaj/ Masud, Tariq/ Ali, Amjad

  • ウェブストア価格 ¥17,392(本体¥15,811)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2014発売)
  • ポイント 158pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。