In-vitro bioaccessibility of beta-carotene in ethylcellulose oleogels : Investigating the delivery properties of canola oil oleogels (2016. 132 S. 220 mm)
  • 洋書

In-vitro bioaccessibility of beta-carotene in ethylcellulose oleogels : Investigating the delivery properties of canola oil oleogels (2016. 132 S. 220 mm)  Paperback

Marangoni, Alejandro

  • ウェブストア価格 ¥14,547(本体¥13,225)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 132pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Edible Oil Organogels : Potential Applications in Food, Pharmacy, and Nutrition (2010. 96 S. 220 mm)
  • 洋書

Edible Oil Organogels : Potential Applications in Food, Pharmacy, and Nutrition (2010. 96 S. 220 mm)  Paperback

Hughes, Naomi/ Marangoni, Alejandro

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2010発売)
  • ポイント 115pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Ethylcellulose-Stabilized Heat Resistant Chocolate (2014. 184 S. 220 mm)
  • 洋書

Ethylcellulose-Stabilized Heat Resistant Chocolate (2014. 184 S. 220 mm)  Paperback

Stortz, Terri/ Marangoni, Alejandro

  • ウェブストア価格 ¥10,904(本体¥9,913)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2014発売)
  • ポイント 99pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Minimal Refining of Canola Oil and its Effects on Minor Constituents : Minimal Refining for Health (2013. 116 S. 220 mm)
  • 洋書

Minimal Refining of Canola Oil and its Effects on Minor Constituents : Minimal Refining for Health (2013. 116 S. 220 mm)  Paperback

Mirzaee Ghazani, Saeed/ Marangoni, Alejandro

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2013発売)
  • ポイント 115pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Monoglyceride Alpha-gel Phase and its Potential Cosmetic Applications (2016. 248 S. 220 mm)
  • 洋書

Monoglyceride Alpha-gel Phase and its Potential Cosmetic Applications (2016. 248 S. 220 mm)  Paperback

Wang, Fan/ Marangoni, Alejandro G.

  • ウェブストア価格 ¥11,944(本体¥10,859)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 108pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Physico-chemical properties of non and interesterified oil/fat mixture : Effects of fat crystal network structure on the rheological properties of high oleic-stearic acid fats (2009. 160 S. 220 mm)
  • 洋書

Physico-chemical properties of non and interesterified oil/fat mixture : Effects of fat crystal network structure on the rheological properties of high oleic-stearic acid fats (2009. 160 S. 220 mm)  Paperback

Ahmadi, Latifeh/G. Marangoni, Alejandro

  • ウェブストア価格 ¥15,354(本体¥13,959)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2009発売)
  • ポイント 139pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。