Dough Rheology and Statistical Correlation : _-Amylase Effect, Water Quality and Fiber in Dough Rheology and Statistical Correlation (2015. 56 S. 220 mm)
  • 洋書

Dough Rheology and Statistical Correlation : _-Amylase Effect, Water Quality and Fiber in Dough Rheology and Statistical Correlation (2015. 56 S. 220 mm)  Paperback

Sinani, Abdyl/ Malko, Sonila/ Seferi, Elton

  • ウェブストア価格 ¥7,520(本体¥6,837)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 68pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dough rheology and statistical correlation : The influence on dough rheology and baking products of fiber,sprouted grains, soybean flour and statistical correlation (2016. 64 S. 220 mm)
  • 洋書

Dough rheology and statistical correlation : The influence on dough rheology and baking products of fiber,sprouted grains, soybean flour and statistical correlation (2016. 64 S. 220 mm)  Paperback

Sinani, Abdyl/ Sonila Malko, Renata Kongoli

  • ウェブストア価格 ¥7,520(本体¥6,837)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 68pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。