Lipids : Structure, Physical Properties and Functionality (Oily Press Lipid Library)
  • 洋書

Lipids : Structure, Physical Properties and Functionality (Oily Press Lipid Library)  Hardcover,  言語:ENG

Larsson, Kare/ Quinn, Peter/ Sato, Kiyotaka/ Tiberg, Fredrik

  • ウェブストア価格 ¥44,123(本体¥40,112)
  • Woodhead Pub Ltd(2006/02発売)
  • ポイント 401pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品の乳化(第4版)<br>Food Emulsions (Food Science and Technology) (4TH)
  • 洋書

食品の乳化(第4版)
Food Emulsions (Food Science and Technology) (4TH)
 Hardcover,  言語:ENG

Friberg, Stig (EDT)/ Larsson, Kare (EDT)/ Sjoblom, Johan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥89,161(本体¥81,056)
  • CRC Press Inc(2003/11発売)
  • ポイント 810pt
  • 海外取次在庫