Integrated Improvement of Food Legumes
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Integrated Improvement of Food Legumes  言語:ENG

Pratap, Aditya (EDT)/Singh, Chandra Mohan (EDT)/Verma, Deepak Kumar (EDT)/Mishra, Awdhesh Kumar (EDT)

  • 価格 ¥46,007(本体¥41,825)
  • Springer(2025/06/05発売)
  • ポイント 10,450pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Microbial Biotechnology in Food Processing and Health : Advances, Challenges, and Potential
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Microbial Biotechnology in Food Processing and Health : Advances, Challenges, and Potential  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/Patel, Ami R. (EDT)/Billoria, Sudhanshu (EDT)/Kaushik, Geetanjali (EDT)/Kaur, Maninder (EDT)

  • 価格 ¥32,279(本体¥29,345)
  • Apple Academic Press(2022/10/27発売)
  • ポイント 7,325pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Cloud IoT : Concepts, Paradigms, and Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Cloud IoT : Concepts, Paradigms, and Applications  言語:ENG

Verma, Jitendra Kumar (EDT)/Saxena, Deepak Kumar (EDT)/Díaz, Vicente González-Prida (EDT)/Shendryk, Vira (EDT)

  • 価格 ¥11,376(本体¥10,342)
  • Chapman and Hall/CRC(2022/12/30発売)
  • ポイント 2,575pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Biotechnical Processing in the Food Industry : New Methods, Techniques, and Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Biotechnical Processing in the Food Industry : New Methods, Techniques, and Applications  言語:ENG

Kumar Verma, Deepak (EDT)/Patel, Ami R. (EDT)/Singh Sandhu, Kawaljit (EDT)/Baldi, Ashish (EDT)/Garcia, Sandra (EDT)

  • 価格 ¥30,421(本体¥27,656)
  • Apple Academic Press(2021/02/28発売)
  • ポイント 6,900pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Nanotechnology and Nanomaterial Applications in Food, Health, and Biomedical Sciences  言語:ENG

Kumar Verma, Deepak (EDT)/Goya, Megh R. (EDT)/Rasul Suleria, Hafiz Anasr (EDT)

  • 価格 ¥28,795(本体¥26,178)
  • Apple Academic Press(2019/08/23発売)
  • ポイント 6,525pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Microbiology for Food and Health : Technological Developments and Advances
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Microbiology for Food and Health : Technological Developments and Advances  言語:ENG

Kumar Verma, Deepak (EDT)/Patel, Ami R. (EDT)/Prakash Srivastav, Prem (EDT)/Mohapatra, Balaram (EDT)/Kareem Niamah, Alaa (EDT)

  • 価格 ¥30,421(本体¥27,656)
  • Apple Academic Press(2019/12/11発売)
  • ポイント 6,900pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Microbiology for Sustainable Agriculture, Soil Health, and Environmental Protection
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Microbiology for Sustainable Agriculture, Soil Health, and Environmental Protection  言語:ENG

Kumar Verma, Deepak (EDT)

  • 価格 ¥32,279(本体¥29,345)
  • Apple Academic Press(2019/03/18発売)
  • ポイント 7,325pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing  言語:ENG

Prakash Srivastav, Prem (EDT)/Kumar Verma, Deepak (EDT)/Patel, Ami R. (EDT)/Rehman Al-Hilphy, Asaad (EDT)

  • 価格 ¥28,795(本体¥26,178)
  • Apple Academic Press(2020/05/06発売)
  • ポイント 6,525pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/Patel, Ami R. (EDT)/Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • 価格 ¥28,795(本体¥26,178)
  • Apple Academic Press(2018/09/21発売)
  • ポイント 6,525pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • 価格 ¥28,795(本体¥26,178)
  • Apple Academic Press(2018/08/06発売)
  • ポイント 6,525pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)