Algal Polysaccharides and Proteins for Food Applications : Specification, Cultivation and Extraction
  • 洋書
  • 予約

Algal Polysaccharides and Proteins for Food Applications : Specification, Cultivation and Extraction  Hardcover,  言語:ENG

Muthukumarappan, Kasiviswanathan (EDT)/ Kumar Sahu, Jatindra (EDT)/ Bashir, Khalid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥66,992(本体¥60,902)
  • Royal Society of Chemistry(2026/06発売)
  • ポイント 609pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Introduction to Advanced Food Process Engineering
  • 洋書

Introduction to Advanced Food Process Engineering  Paperback,  言語:ENG

Sahu, Jatindra Kumar (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥21,302(本体¥19,366)
  • CRC Press(2016/11発売)
  • ポイント 193pt
  • 海外取次在庫
Introduction to Advanced Food Process Engineering
  • 洋書

Introduction to Advanced Food Process Engineering  Hardcover,  言語:ENG

Sahu, Jatindra Kumar (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥57,107(本体¥51,916)
  • CRC Press Inc(2014/03発売)
  • ポイント 519pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)