Study on Antioxidant Property of Tulsi (Ocimum sanctum) : Antioxidants of Ocimum sp. (2016. 92 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Study on Antioxidant Property of Tulsi (Ocimum sanctum) : Antioxidants of Ocimum sp. (2016. 92 S. 220 mm)  Paperback

Karmakar, Nilima/ Pal, Rajib/ Chakravarty, Arunabha

  • ウェブストア価格 ¥13,058(本体¥11,871)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 236pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Effect of Chelator and Micronutrients on Productivity of Chili : Related to Biochemical Changes (2014. 92 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Effect of Chelator and Micronutrients on Productivity of Chili : Related to Biochemical Changes (2014. 92 S. 220 mm)  Paperback

Karmakar, Nilima/ Chakravarty, Arunabha/ Denre, Manas

  • ウェブストア価格 ¥13,058(本体¥11,871)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2014発売)
  • ポイント 236pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Some Biochemical Attributes Of Fenugreek: : Influence of vermicompost and micronutrients (Aufl. 2012. 96 S.)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Some Biochemical Attributes Of Fenugreek: : Influence of vermicompost and micronutrients (Aufl. 2012. 96 S.)  Paperback

Karmakar, Nilima/ Chakravarty, Arunabha/ Bandopadhyay, Pranab Kumar

  • ウェブストア価格 ¥12,822(本体¥11,657)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 232pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS : WITH REFERENCE TO NUTRIENT AND ANTINUTRIENT CONTENT OF BLACK GRAM (2022. 76 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS : WITH REFERENCE TO NUTRIENT AND ANTINUTRIENT CONTENT OF BLACK GRAM (2022. 76 S. 220 mm)  Paperback

Karmakar, Nilima/PATEL, KAJAL RAJENDRABHAI/FALDU, PRITI

  • ウェブストア価格 ¥11,487(本体¥10,443)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2022発売)
  • ポイント 208pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。