Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)
  • 洋書

Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Rai, Amit Kumar (EDT)/ K. A., Anu Appaiah (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,372(本体¥16,702)
  • CRC Press(2024/01発売)
  • ポイント 167pt
  • 海外取次在庫
Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)
  • 洋書

Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Rai, Amit Kumar (EDT)/ K. A., Anu Appaiah (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥48,998(本体¥44,544)
  • CRC Press(2021/11発売)
  • ポイント 445pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。