Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Rai, Amit Kumar (EDT)/ K. A., Anu Appaiah (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥19,385(本体¥17,623)
  • CRC Press(2024/01発売)
  • ポイント 352pt
  • 海外取次在庫
Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Bioactive Compounds in Fermented Foods : Health Aspects (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Rai, Amit Kumar (EDT)/ K. A., Anu Appaiah (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥51,701(本体¥47,001)
  • CRC Press(2021/11発売)
  • ポイント 940pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。