LA MERE OMBRE - ILLUSTRATIONS, NOIR ET BLANC
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LA MERE OMBRE - ILLUSTRATIONS, NOIR ET BLANC  Paperback

HALLER STEFAN

  • ウェブストア価格 ¥4,662(本体¥4,239)
  • CA ET LA(2024/05発売)
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Partial Discharges (PD) : Detection, Identification and Localization (Ieee Press)
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Partial Discharges (PD) : Detection, Identification and Localization (Ieee Press)  Hardcover,  言語:ENG

Pattanadech, Norasage/ Haller, Rainer/ Kornhuber, Stefan

  • ウェブストア価格 ¥25,819(本体¥23,472)
  • Wiley-IEEE Press(2023/09発売)
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Valeries Wiederstehen
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Valeries Wiederstehen  Paperback

Halle, Stefan A.

  • ウェブストア価格 ¥4,071(本体¥3,701)
  • Bod - Books on Demand(2024/08発売)
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Der Twyford-Code : Roman (1. Auflage. 2025. 432 S. 19 cm)
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Der Twyford-Code : Roman (1. Auflage. 2025. 432 S. 19 cm)  Paperback

Hallett, Janice/ UEbersetzung:Kremer, Stefanie

  • ウェブストア価格 ¥3,196(本体¥2,906)
  • ATRIUM VERLAG(2025/09発売)
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飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性<br>The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
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飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性
The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
 Hardcover,  言語:ENG

Gössling, Stefan/ Hall, C. Michael

  • ウェブストア価格 ¥39,592(本体¥35,993)
  • Routledge(2021/12発売)
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飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性<br>The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
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飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性
The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
 Paperback,  言語:ENG

Gössling, Stefan/ Hall, C. Michael

  • ウェブストア価格 ¥10,832(本体¥9,848)
  • Routledge(2021/12発売)
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Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)
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Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)  Paperback,  言語:ENG

Hall, C. Michael (EDT)/ Gössling, Stefan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,917(本体¥11,743)
  • Routledge(2018/04発売)
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ラウトレッジ版 ツーリズムと持続可能性ハンドブック<br>The Routledge Handbook of Tourism and Sustainability
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ラウトレッジ版 ツーリズムと持続可能性ハンドブック
The Routledge Handbook of Tourism and Sustainability
 Paperback,  言語:ENG

Hall, C. Michael (EDT)/ Gossling, Stefan (EDT)/ Scott, Daniel (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,710(本体¥16,100)
  • Routledge(2017/05発売)
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Sustainable Culinary Systems : Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)
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Sustainable Culinary Systems : Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)  Paperback,  言語:ENG

Hall, C. Michael (EDT)/ Stefan, Gossling (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,334(本体¥12,122)
  • Routledge(2017/05発売)
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食、ツーリズムと地域開発<br>Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)
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食、ツーリズムと地域開発
Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories (Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink)
 Hardcover,  言語:ENG

Hall, C. Michael (EDT)/ Gössling, Stefan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥45,843(本体¥41,676)
  • Routledge(2016/05発売)
  • ポイント 416pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。