Oxidative Stability of Meat Products and the Role of Antioxidants : Antioxidants and Meat Oxidative Stability (Aufl. 2011. 104 S.)
  • 洋書

Oxidative Stability of Meat Products and the Role of Antioxidants : Antioxidants and Meat Oxidative Stability (Aufl. 2011. 104 S.)  Paperback

Haile, Demewez Moges

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 115pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Production of Honey Wine and Assessment of the Critical steps : Honey wine (Mead)production Critical processing steps (Aufl. 2012. 72 S. 220 mm)
  • 洋書

Production of Honey Wine and Assessment of the Critical steps : Honey wine (Mead)production Critical processing steps (Aufl. 2012. 72 S. 220 mm)  Paperback

Haile, Demewez Moges/ Gedefa, Getnet Belete/ Setegn, Hulegezie Getnet

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 115pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。