Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (2ND)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (2ND)  Hardcover,  言語:ENG

Greweling, Peter P./ Culinary Institute of America (COR)

  • ウェブストア価格 ¥12,619(本体¥11,472)
  • John Wiley & Sons Inc(2012/11発売)
  • ポイント 228pt
  • 海外取次在庫
Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America  Hardcover,  言語:ENG

Greweling, Peter P.

  • ウェブストア価格 ¥10,294(本体¥9,359)
  • John Wiley & Sons Inc(2009/12発売)
  • ポイント 186pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Koronarstenting: Werkstofftechnik, Pathomorphologie, Therapie
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Koronarstenting: Werkstofftechnik, Pathomorphologie, Therapie  Hardcover

Machraoui, A./ Grewe, P./ Fischer, A.

  • ウェブストア価格 ¥15,068(本体¥13,699)
  • Steinkopff-Verlag Darmstadt(2001/05発売)
  • ポイント 272pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Koronarstenting : Werkstofftechnik, Pathomorphologie, Therapie (Softcover reprint of the original 1st ed. 2001. 2012. xviii, 369 S. XV)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Koronarstenting : Werkstofftechnik, Pathomorphologie, Therapie (Softcover reprint of the original 1st ed. 2001. 2012. xviii, 369 S. XV)  Paperback,  言語:GER

Machraoui, A./Grewe, P./Fischer, A/ Mitarbeit:Baberg, H./ Sigwart, U./ Bojara, W./ Deneke, T./ Dryander, S. von/ Germing, A./ Holt, S./ Lindstaedt, M.

  • ウェブストア価格 ¥14,075(本体¥12,796)
  • SPRINGER, BERLIN; STEINKOPFF(2012発売)
  • ポイント 254pt
  • 海外取次在庫