Food & Feed Drying Technology: A Practical Approach
  • 洋書

Food & Feed Drying Technology: A Practical Approach  Hardcover

Forte, Dennis/ Young, Gordon/ Taylor, Natasha(EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,358(本体¥42,144)
  • Food Industry Engineering(2022/05発売)
  • ポイント 421pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Food Extrusion Process Scale-Up and Process Transfer: Witchcraft or Science?
  • 洋書

Food Extrusion Process Scale-Up and Process Transfer: Witchcraft or Science?  Hardcover

Forte, Dennis

  • ウェブストア価格 ¥49,318(本体¥44,835)
  • Food Industry Engineering(2021/08発売)
  • ポイント 448pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Tecnología de Extrusión para Alimentos y Piensos: Teoría de la Extrusión: Un Enfoque Aplicado (2ND)
  • 洋書

Tecnología de Extrusión para Alimentos y Piensos: Teoría de la Extrusión: Un Enfoque Aplicado (2ND)  Hardcover

Forte, Dennis/ Young, Gordon

  • ウェブストア価格 ¥43,399(本体¥39,454)
  • Food Industry Engineering(2021/03発売)
  • ポイント 394pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
The Design of Food Extrusion Dies
  • 洋書

The Design of Food Extrusion Dies  Hardcover

Forte, Dennis/ Young, Gordon(EDT)

  • ウェブストア価格 ¥49,318(本体¥44,835)
  • Food Industry Engineering(2016/08発売)
  • ポイント 448pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。