Immobilizacja peroksydazy chrzanowej w różnych polianilinach
  • 洋書

Immobilizacja peroksydazy chrzanowej w różnych polianilinach  Paperback

Fernandes, Kátia Flávia

  • ウェブストア価格 ¥14,276(本体¥12,979)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/11発売)
  • ポイント 129pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Immobilization of horseradish peroxidase on different polyanilines
  • 洋書

Immobilization of horseradish peroxidase on different polyanilines  Paperback

Fernandes, Kátia Flávia

  • ウェブストア価格 ¥14,276(本体¥12,979)
  • Our Knowledge Publishing(2025/11発売)
  • ポイント 129pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Extrusion of hard-to-cook bean flour
  • 洋書

Extrusion of hard-to-cook bean flour  Paperback

Batista, Karla/ Fernandes, Kátia Flávia

  • ウェブストア価格 ¥9,629(本体¥8,754)
  • Our Knowledge Publishing(2025/10発売)
  • ポイント 87pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Wytlaczanie mąki z fasoli trudnej do ugotowania
  • 洋書

Wytlaczanie mąki z fasoli trudnej do ugotowania  Paperback

Batista, Karla/ Fernandes, Kátia Flávia

  • ウェブストア価格 ¥9,629(本体¥8,754)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/10発売)
  • ポイント 87pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。