MICROENCAPSULATED PROBIOTICS IN ICE CREAM (EXTRUSION TECHNIQUE) (2021. 80 S. 220 mm)
  • 洋書

MICROENCAPSULATED PROBIOTICS IN ICE CREAM (EXTRUSION TECHNIQUE) (2021. 80 S. 220 mm)  Paperback

Elango, Ayyasamy/Kumaresan, Ganesan/Karthikeyan, Natesan

  • ウェブストア価格 ¥10,384(本体¥9,440)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 94pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products : Isolation and Molecular Detection of Yersinia enterocolitica (2020. 156 S. 220 mm)
  • 洋書

Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products : Isolation and Molecular Detection of Yersinia enterocolitica (2020. 156 S. 220 mm)  Paperback

Thirumalai Rengasamy, Pugazhenthi/ Ayyasamy, Elango/ Vembu Iyer, Jayalalitha

  • ウェブストア価格 ¥16,109(本体¥14,645)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2020発売)
  • ポイント 146pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。