DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)
  • 洋書

DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./R. V. Gojiya, U. D. Thumar/V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥17,150(本体¥15,591)
  • SCHOLARS' PRESS(2024発売)
  • ポイント 155pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, M. K./Sangani, V. P.

  • ウェブストア価格 ¥13,246(本体¥12,042)
  • SCHOLARS' PRESS(2023発売)
  • ポイント 120pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, Mayur K./Kabariya, Naval M.

  • ウェブストア価格 ¥11,944(本体¥10,859)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 108pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Pigeon pea milling : Enzymatic pre-treatments on pigeon pea for better milling quality of dhal (BSMR-736) (2020 120 S.  220 mm)
  • 洋書

Pigeon pea milling : Enzymatic pre-treatments on pigeon pea for better milling quality of dhal (BSMR-736) (2020 120 S. 220 mm)  Paperback

Sangani, V. P./Chotaliya, Vaishali C./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Freezing of green peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)
  • 洋書

Freezing of green peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)  Paperback

Dalsaniya, A. N./Sangani, V. P./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Freezing of peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)
  • 洋書

Freezing of peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)  Paperback

Dalsaniya, A. N./Sangani, V.P./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Development of Process for Extraction of Pectin from Mango Peel : Mango waste utilization (2013. 164 S. 220 mm)
  • 洋書

Development of Process for Extraction of Pectin from Mango Peel : Mango waste utilization (2013. 164 S. 220 mm)  Paperback

Chavan, Nilesh/ Varshney, A. K./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥18,712(本体¥17,011)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2013発売)
  • ポイント 170pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Storage of Guava Fruit and Osmotic-Air Dehydrated Guava Powder : Packaging and Storage Studies on Fresh Guava Fruit and Osmotic-Air Dehydrated Powder of Guava (Psidium guajava L.) (Aufl. 2012. 160 S.)
  • 洋書

Storage of Guava Fruit and Osmotic-Air Dehydrated Guava Powder : Packaging and Storage Studies on Fresh Guava Fruit and Osmotic-Air Dehydrated Powder of Guava (Psidium guajava L.) (Aufl. 2012. 160 S.)  Paperback

Antala, D. K./ Varshney, A. K./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,354(本体¥13,959)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 139pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)
  • 洋書

Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)  Paperback

Sojitra, Jayesh B./ Vyas, D. M./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。