Milk and Dairy Products: Some Challenges for the Dairy Industry
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Milk and Dairy Products: Some Challenges for the Dairy Industry  言語:ENG

Gagnaire, Valérie (EDT)/Croguennec, Thomas (EDT)

  • 価格 ¥20,843(本体¥18,949)
  • Wiley-ISTE(2024/08/14発売)
  • ポイント 189pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Handbook of Food Science and Technology 3 : Food Biochemistry and Technology
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Handbook of Food Science and Technology 3 : Food Biochemistry and Technology  言語:ENG

Jeantet, Romain (EDT)/Croguennec, Thomas (EDT)/Schuck, Pierre (EDT)/Brule, Gérard (EDT)

  • 価格 ¥22,423(本体¥20,385)
  • Wiley-ISTE(2016/06/14発売)
  • ポイント 203pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Handbook of Food Science and Technology 1 : Food Alteration and Food Quality
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Handbook of Food Science and Technology 1 : Food Alteration and Food Quality  言語:ENG

Jeantet, Romain (EDT)/Croguennec, Thomas (EDT)/Schuck, Pierre (EDT)/Brulé, Gérard (EDT)

  • 価格 ¥22,423(本体¥20,385)
  • Wiley-ISTE(2016/01/06発売)
  • ポイント 203pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Handbook of Food Science and Technology 2 : Food Process Engineering and Packaging
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Handbook of Food Science and Technology 2 : Food Process Engineering and Packaging  言語:ENG

Jeantet, Romain/Croguennec, Thomas/Schuck, Pierre/Brule, Gérard

  • 価格 ¥22,423(本体¥20,385)
  • Wiley-ISTE(2016/03/03発売)
  • ポイント 203pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)