Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Chemat, Farid (EDT)/Lorenzo, José Manuel (EDT)/Sichetti Munekata︎, Paulo Eduardo (EDT)

  • 価格 ¥25,641(本体¥23,310)
  • Academic Press(2020/11/19発売)
  • ポイント 5,825pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Saraiva, Jorge M.A. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Lorenzo, Jose M. (EDT)

  • 価格 ¥39,147(本体¥35,589)
  • Woodhead Publishing(2019/06/07発売)
  • ポイント 8,875pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)

  • 価格 ¥17,817(本体¥16,198)
  • Springer(2012/12/12発売)
  • ポイント 4,025pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)