Preparation of Sapota Powder by Osmo-Freeze Drying : A better alternative to conventional drying methods (2012. 280 S. 220 mm)
  • 洋書

Preparation of Sapota Powder by Osmo-Freeze Drying : A better alternative to conventional drying methods (2012. 280 S. 220 mm)  Paperback

Cholera, S. P./ Patel, N. C.

  • ウェブストア価格 ¥20,560(本体¥18,691)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 186pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Qualities Of Sweet Potato Flour : A process parameters (2015. 200 S. 220 mm)
  • 洋書

Qualities Of Sweet Potato Flour : A process parameters (2015. 200 S. 220 mm)  Paperback

Jethva, M. H./ Cholera, S. P./ Rathod, P. J.

  • ウェブストア価格 ¥18,712(本体¥17,011)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 170pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。