Globalization of Chinese Food
  • 洋書

Globalization of Chinese Food  Hardcover,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Wu, David Y. H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥38,790(本体¥35,264)
  • Routledge(2016/08発売)
  • ポイント 352pt
  • 海外取次在庫
The Globalisation of Chinese Food (Anthropology of Asia)
  • 洋書
  • 電子版あり

The Globalisation of Chinese Food (Anthropology of Asia)  Paperback,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Wu, David Y. H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,655(本体¥11,505)
  • Routledge(2015/03発売)
  • ポイント 115pt
  • 海外取次在庫
アジアの食と食習慣<br>Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
  • 洋書
  • 電子版あり

アジアの食と食習慣
Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
 Hardcover,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Tan, Chee-Beng (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,832(本体¥37,120)
  • Routledge(2007/05発売)
  • ポイント 371pt
  • 海外取次在庫
Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
  • 洋書

Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)  Paperback,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Tan, Chee-Beng (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,042(本体¥10,948)
  • Routledge(2009/04発売)
  • ポイント 109pt
  • 海外取次在庫