マッシモ・モンタナーリ著/イタリアの食とアイデンティティ(英訳)<br>Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/イタリアの食とアイデンティティ(英訳)
Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

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マッシモ・モンタナーリ著/チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)<br>Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)
Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

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チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)<br>Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)
Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

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