Valorization of Wine Making By-Products
  • 洋書
  • 予約

Valorization of Wine Making By-Products  Paperback,  言語:ENG

Bordiga, PhD, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,127(本体¥15,570)
  • CRC Press(2025/12発売)
  • ポイント 155pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
How Technological Advances Change Human Food
  • 洋書

How Technological Advances Change Human Food  Spoken-word compact disc,  言語:ENG

Bordiga, Matteo (EDT)/ Xu, Baojun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥8,561(本体¥7,783)
  • HighBridge Audio(2025/10発売)
  • ポイント 77pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
How Technological Advances Change Human Food
  • 洋書

How Technological Advances Change Human Food  Spoken-word compact disc,  言語:ENG

Bordiga, Matteo (EDT)/ Xu, Baojun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥10,432(本体¥9,484)
  • HighBridge Audio(2025/10発売)
  • ポイント 94pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
How Technological Advances Change Human Food
  • 洋書

How Technological Advances Change Human Food  Hardcover,  言語:ENG

Bordiga, Matteo (EDT)/ Xu, Baojun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥49,870(本体¥45,337)
  • CRC Press(2025/09発売)
  • ポイント 453pt
  • 海外取次在庫
Flavoromics : An Integrated Approach to Flavor and Sensory Assessment (Food Analysis & Properties)
  • 洋書

Flavoromics : An Integrated Approach to Flavor and Sensory Assessment (Food Analysis & Properties)  Paperback,  言語:ENG

Nollet, Leo (EDT)/ Bordiga, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,428(本体¥16,753)
  • CRC Press(2025/09発売)
  • ポイント 167pt
  • 海外取次在庫
Edible Insects Processing for Food and Feed : From Startups to Mass Production
  • 洋書

Edible Insects Processing for Food and Feed : From Startups to Mass Production  Paperback,  言語:ENG

Grasso, Simona (EDT)/ Bordiga, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,428(本体¥16,753)
  • CRC Press(2024/12発売)
  • ポイント 167pt
  • 海外取次在庫
フラボロミクス:風味と感覚評価の統合アプローチ<br>Flavoromics : An Integrated Approach to Flavor and Sensory Assessment (Food Analysis & Properties)
  • 洋書
  • 電子版あり

フラボロミクス:風味と感覚評価の統合アプローチ
Flavoromics : An Integrated Approach to Flavor and Sensory Assessment (Food Analysis & Properties)
 Hardcover,  言語:ENG

Nollet, Leo (EDT)/ Bordiga, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥54,208(本体¥49,280)
  • CRC Press(2023/12発売)
  • ポイント 492pt
  • 海外取次在庫
食用昆虫の食品・飼料加工<br>Edible Insects Processing for Food and Feed : From Startups to Mass Production
  • 洋書

食用昆虫の食品・飼料加工
Edible Insects Processing for Food and Feed : From Startups to Mass Production
 Hardcover,  言語:ENG

Grasso, Simona (EDT)/ Bordiga, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥47,702(本体¥43,366)
  • CRC Press(2023/05発売)
  • ポイント 433pt
  • 海外取次在庫
食品の香りの進化:食品加工・調理・劣化<br>Food Aroma Evolution : During Food Processing, Cooking, and Aging (Food Analysis & Properties)
  • 洋書
  • 電子版あり

食品の香りの進化:食品加工・調理・劣化
Food Aroma Evolution : During Food Processing, Cooking, and Aging (Food Analysis & Properties)
 Hardcover,  言語:ENG

Bordiga, Matteo (EDT)/ Nollet, Leo M.L. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥62,880(本体¥57,164)
  • CRC Press(2019/12発売)
  • ポイント 571pt
  • 海外取次在庫
Post-Fermentation and -Distillation Technology : Stabilization, Aging, and Spoilage
  • 洋書
  • 電子版あり

Post-Fermentation and -Distillation Technology : Stabilization, Aging, and Spoilage  Hardcover,  言語:ENG

Bordiga, Matteo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,038(本体¥47,308)
  • CRC Press Inc(2018/01発売)
  • ポイント 473pt
  • 海外取次在庫