Edible Coating, Packaging, and Quality Characteristics of Jaggery
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Edible Coating, Packaging, and Quality Characteristics of Jaggery  Paperback

Shukla, Preeti/ Bhise, Suresh/ Sangita, Sabbu

  • ウェブストア価格 ¥14,863(本体¥13,512)
  • LAP Lambert Academic Publishing(2025/09発売)
  • ポイント 270pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Efekt przeszkody związany z poliolami i blonnikiem w celu poprawy jakości i trwalości wypieków
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Efekt przeszkody związany z poliolami i blonnikiem w celu poprawy jakości i trwalości wypieków  Paperback

Bhise, Suresh/ Kaur, Amarjeet/ Shukla, Preeti

  • ウェブストア価格 ¥17,375(本体¥15,796)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2024/12発売)
  • ポイント 314pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Efeito de obstáculo dos polióis e das fibras para melhorar a qualidade e o prazo de validade
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Efeito de obstáculo dos polióis e das fibras para melhorar a qualidade e o prazo de validade  Paperback

Bhise, Suresh/ Kaur, Amarjeet/ Shukla, Preeti

  • ウェブストア価格 ¥17,375(本体¥15,796)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2024/12発売)
  • ポイント 314pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE : HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE OF BAKED PRODUCTS (2024. 176 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE : HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE OF BAKED PRODUCTS (2024. 176 S. 220 mm)  Paperback

Bhise, Suresh/Kaur, Amarjeet/Shukla, Preeti

  • ウェブストア価格 ¥20,908(本体¥19,008)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2024発売)
  • ポイント 380pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。