Development of Probiotic Lassi : Development of Probiotic Lassi from Nannari Root Syrup and Their Sensory Evaluation (2019. 52 S. 220 mm)
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Development of Probiotic Lassi : Development of Probiotic Lassi from Nannari Root Syrup and Their Sensory Evaluation (2019. 52 S. 220 mm)  Paperback

Bathal, Vijaya Kumar/ Nookala, Supraja

  • ウェブストア価格 ¥10,384(本体¥9,440)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2019発売)
  • ポイント 94pt
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Studies on production of probioticated mango and sapota fruit juices (2018. 144 S. 220 mm)
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Studies on production of probioticated mango and sapota fruit juices (2018. 144 S. 220 mm)  Paperback

Obulam, Vijaya Sarathi Reddy/ Herausgegeben von Bathal, Vijaya Kumar

  • ウェブストア価格 ¥16,109(本体¥14,645)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2018発売)
  • ポイント 146pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。