Nanotechnology for Sustainable Food Packaging
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Nanotechnology for Sustainable Food Packaging  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Moses, Jeyan A. (EDT)/Leena, M. Maria (EDT)

  • 価格 ¥22,893(本体¥20,812)
  • Wiley(2025/03/11発売)
  • ポイント 208pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Arthur Moses, Jeyan (EDT)/Murugesan, Pramila (EDT)/Leena, Maria (EDT)

  • 価格 ¥32,928(本体¥29,935)
  • Academic Press(2024/11/20発売)
  • ポイント 299pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Arthur Moses, Jeyan (EDT)/Yoha, K S (EDT)

  • 価格 ¥32,928(本体¥29,935)
  • Academic Press(2024/10/16発売)
  • ポイント 299pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Unit Operations in Food Grain Processing
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Unit Operations in Food Grain Processing  言語:ENG

Sunil Ph.D., C.K. (EDT)/Athmaselvi, K.A. (EDT)/Venkatachalapathy, N. (EDT)/Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Balasubramaniam, V.M. (EDT)

  • 価格 ¥35,402(本体¥32,184)
  • Academic Press(2024/05/09発売)
  • ポイント 321pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Subramanian, Parthasarathi (EDT)

  • 価格 ¥32,928(本体¥29,935)
  • Academic Press(2023/08/11発売)
  • ポイント 299pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Dutta, Sayantani (EDT)

  • 価格 ¥32,928(本体¥29,935)
  • Academic Press(2022/09/30発売)
  • ポイント 299pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
3D Printing of Foods
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

3D Printing of Foods  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C./Moses, Jeyan A./Anukiruthika, T.

  • 価格 ¥30,841(本体¥28,038)
  • Wiley(2022/03/21発売)
  • ポイント 280pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Essentials and Applications of Food Engineering
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Essentials and Applications of Food Engineering  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C./Padma Ishwarya, S.

  • 価格 ¥30,041(本体¥27,310)
  • CRC Press(2019/03/15発売)
  • ポイント 273pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Nanotechnology : Principles and Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Food Nanotechnology : Principles and Applications  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/Parthasarathi, S. (EDT)

  • 価格 ¥40,440(本体¥36,764)
  • CRC Press(2019/01/22発売)
  • ポイント 367pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Handbook of Drying for Dairy Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Handbook of Drying for Dairy Products  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)

  • 価格 ¥28,616(本体¥26,015)
  • Wiley-Blackwell(2017/02/07発売)
  • ポイント 260pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)