タイ料理の科学<br>The Science of Thai Cuisine : Chemical Properties and Sensory Attributes
  • 洋書
  • 電子版あり

タイ料理の科学
The Science of Thai Cuisine : Chemical Properties and Sensory Attributes
 Paperback,  言語:ENG

Sinsawasdi, Valeeratana K. (EDT)/ Rattanapanone, Nithiya (EDT)/ Toschka, Holger Y. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥21,440(本体¥19,491)
  • CRC Press(2022/09発売)
  • ポイント 194pt
  • 海外取次在庫
タイ料理の科学<br>The Science of Thai Cuisine : Chemical Properties and Sensory Attributes
  • 洋書

タイ料理の科学
The Science of Thai Cuisine : Chemical Properties and Sensory Attributes
 Hardcover,  言語:ENG

Sinsawasdi, Valeeratana K. (EDT)/ Rattanapanone, Nithiya (EDT)/ Toschka, Holger Y. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥53,053(本体¥48,230)
  • CRC Press(2022/09発売)
  • ポイント 482pt
  • 海外取次在庫