Drying Technologies for Foods: Part-III : Fundamentals & Applications
  • 洋書

Drying Technologies for Foods: Part-III : Fundamentals & Applications  Paperback,  言語:ENG

Nema, Prabhat/ Kaur, Barjindar Pal/ Majumdar, Arun S.

  • ウェブストア価格 ¥24,469(本体¥22,245)
  • New India Publishing Agency(2020/10発売)
  • ポイント 222pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Drying Technologies for Foods: Part-III : Fundamentals & Applications
  • 洋書

Drying Technologies for Foods: Part-III : Fundamentals & Applications  Hardcover,  言語:ENG

Nema, Prabhat K./ Kaur, Barjindar Pal/ Majumdar, Arun

  • ウェブストア価格 ¥48,940(本体¥44,491)
  • New India Publishing Agency(2020/10発売)
  • ポイント 444pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Drying Technologies for Foods: Part-II : Fundamentals & Applications
  • 洋書

Drying Technologies for Foods: Part-II : Fundamentals & Applications  Paperback,  言語:ENG

Nema, Prabhat K./ Kaur, Barjindar Pal/ Majumdar, Arun

  • ウェブストア価格 ¥24,469(本体¥22,245)
  • New India Publishing Agency(2016/03発売)
  • ポイント 222pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Drying Technologies for Foods: Part-I : Fundamentals & Applications
  • 洋書

Drying Technologies for Foods: Part-I : Fundamentals & Applications  Paperback,  言語:ENG

Nema, Prabhat/ Kaur, Barjindar Pal/ Majumdar, Arun S.

  • ウェブストア価格 ¥24,469(本体¥22,245)
  • New India Publishing Agency(2015/01発売)
  • ポイント 222pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Drying Technologies for Foods: Part-I : Fundamentals & Applications
  • 洋書

Drying Technologies for Foods: Part-I : Fundamentals & Applications  Hardcover,  言語:ENG

Nema, Prabhat K./ Kaur, Barjindar Pal/ Majumdar, Arun S

  • ウェブストア価格 ¥48,940(本体¥44,491)
  • New India Publishing Agency(2015/01発売)
  • ポイント 444pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)