Sugar Apple Powder : Technology for sugar apple (Annona squamosa L.) Powder Preparation by Spray Drying and its utilization in ice-cream (2011. 68 S.)
  • 洋書

Sugar Apple Powder : Technology for sugar apple (Annona squamosa L.) Powder Preparation by Spray Drying and its utilization in ice-cream (2011. 68 S.)  Paperback

Hashmi, Syed Imran/ Pawar, V. N.

  • ウェブストア価格 ¥11,561(本体¥10,510)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 105pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Developing a Holistic Earnings Quality Model : A Joint Test of Agency and Signaling Theory (2019. 52 S. 220 mm)
  • 洋書

Developing a Holistic Earnings Quality Model : A Joint Test of Agency and Signaling Theory (2019. 52 S. 220 mm)  Paperback

Hashmi, Shujahat/ Imran Nazir, Muhammad/ Rizwan Nazir, Muhammad

  • ウェブストア価格 ¥9,413(本体¥8,558)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2019発売)
  • ポイント 85pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Relationship of Psychological Empowerment & Organizational Commitment : The Mediating Role of Job Satisfaction: A study on the Banking Sector of Pakistan (Aufl. 2012. 168 S.)
  • 洋書

Relationship of Psychological Empowerment & Organizational Commitment : The Mediating Role of Job Satisfaction: A study on the Banking Sector of Pakistan (Aufl. 2012. 168 S.)  Paperback

Hashmi, Maryam Saeed/ Naqvi, Imran Haider/ Herausgegeben von Gillani, Fatima

  • ウェブストア価格 ¥16,044(本体¥14,586)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 145pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Suikerappelpoeder : Technologie voor suikerappel (Annona squamosa L.) Poedervoorbereiding door middel van Spuitdroging en het gebruik ervan in ijs (2020. 68 S. 220 mm)
  • 洋書

Suikerappelpoeder : Technologie voor suikerappel (Annona squamosa L.) Poedervoorbereiding door middel van Spuitdroging en het gebruik ervan in ijs (2020. 68 S. 220 mm)  Paperback

Hashmi, Syed Imran/Pawar, V.N.

  • ウェブストア価格 ¥6,347(本体¥5,770)
  • UITGEVERIJ ONZE KENNIS(2020発売)
  • ポイント 57pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Açúcar em pó de maçã : Tecnologia para maçã de açúcar (Annona squamosa L.) Preparação do pó por Spray Drying e sua utilização em gelados (2020 68 S.  220 mm)
  • 洋書

Açúcar em pó de maçã : Tecnologia para maçã de açúcar (Annona squamosa L.) Preparação do pó por Spray Drying e sua utilização em gelados (2020 68 S. 220 mm)  Paperback

Hashmi, Syed Imran/Pawar, V.N.

  • ウェブストア価格 ¥6,347(本体¥5,770)
  • EDICOES NOSSO CONHECIMENTO; EDIÇÕES NOSSO CONH(2020発売)
  • ポイント 57pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Cukier jablkowy w proszku : Technologia dla jablek cukrowych (Annona squamosa L.) Przygotowanie proszku metoda suszenia rozpylowego i jego wykorzystanie w lodach (2020. 68 S. 220 mm)
  • 洋書

Cukier jablkowy w proszku : Technologia dla jablek cukrowych (Annona squamosa L.) Przygotowanie proszku metoda suszenia rozpylowego i jego wykorzystanie w lodach (2020. 68 S. 220 mm)  Paperback

Hashmi, Syed Imran/Pawar, V.N.

  • ウェブストア価格 ¥6,347(本体¥5,770)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2020発売)
  • ポイント 57pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Polycyclic aromatic hydrocarbons : PAHs in refinery adjacent areas (2010. 96 S.)
  • 洋書

Polycyclic aromatic hydrocarbons : PAHs in refinery adjacent areas (2010. 96 S.)  Paperback

Saba, Beenish/ Hashmi, Imran

  • ウェブストア価格 ¥11,561(本体¥10,510)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2010発売)
  • ポイント 105pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Optimization of chlorine dosages for drinking water disinfection : Monitoring the effect of pH and temperature (2010. 88 S.)
  • 洋書

Optimization of chlorine dosages for drinking water disinfection : Monitoring the effect of pH and temperature (2010. 88 S.)  Paperback

Rasheed, Sajida/ Hashmi, Imran/ Farooq, Shaukat

  • ウェブストア価格 ¥11,561(本体¥10,510)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2010発売)
  • ポイント 105pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Inactivation of Pathogens in Drinking Water using Ozone : Effect of pH and Temperature on Ozone Disinfection (2010. 80 S. 220 x 150 mm)
  • 洋書

Inactivation of Pathogens in Drinking Water using Ozone : Effect of pH and Temperature on Ozone Disinfection (2010. 80 S. 220 x 150 mm)  Paperback

Saeed, Asma/ Farooq, Shaukat/ Hashmi, Imran

  • ウェブストア価格 ¥11,561(本体¥10,510)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2010発売)
  • ポイント 105pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Packaging of Indian Traditional Foods : A Technological Prospect (2011. 96 S. 220 mm)
  • 洋書

Packaging of Indian Traditional Foods : A Technological Prospect (2011. 96 S. 220 mm)  Paperback

Kale, Ravindra Vasantrao/ Hashmi, Syed Imran

  • ウェブストア価格 ¥11,561(本体¥10,510)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 105pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。