The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (2ND)
  • 洋書
  • 電子版あり

The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (2ND)  Paperback,  言語:ENG

Bevilacqua, Antonio (EDT)/ Corbo, Maria Rosaria (EDT)/ Sinigaglia, Milena (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,448(本体¥47,680)
  • Woodhead Publishing(2024/10発売)
  • ポイント 476pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Starter Cultures in Food Production
  • 洋書
  • 電子版あり

Starter Cultures in Food Production  Hardcover,  言語:ENG

Speranza, Barbara (EDT)/ Bevilacqua, Antonio (EDT)/ Corbo, Maria Rosar

  • ウェブストア価格 ¥48,241(本体¥43,856)
  • Blackwell Pub(2017/02発売)
  • ポイント 438pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)
  • 洋書
  • 電子版あり

The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)  Hardcover,  言語:ENG

Bevilacqua, Antonio (EDT)/ Corbo, Maria Rosaria (EDT)/ Sinigaglia, Milena (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,448(本体¥47,680)
  • Woodhead Publishing Ltd(2016/11発売)
  • ポイント 476pt
  • 海外取次在庫