食の歴史(英訳)<br>Food : A Culinary History (European Perspectives: a Series in Social Thought and Cultural Criticism)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食の歴史(英訳)
Food : A Culinary History (European Perspectives: a Series in Social Thought and Cultural Criticism)
 Paperback,  言語:ENG

Flandrin, Jean-Louis (EDT)/ Montanari, Massimo (EDT)/ Sonnenfeld, Albert (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥4,295(本体¥3,905)
  • Columbia University Press(2013/05発売)
  • ポイント 78pt
  • 海外取次在庫
マッシモ・モンタナーリ著/食は文化だ(英訳)<br>Food Is Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

マッシモ・モンタナーリ著/食は文化だ(英訳)
Food Is Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Sonnenfeld, Albert (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥7,128(本体¥6,480)
  • Columbia University Press(2006/11発売)
  • ポイント 128pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)