18世紀プロヴァンスにおける食事:伝統の進化<br>Eating in Eighteenth-century Provence : The Evolution of a Tradition (Food in Modern History: Traditions and Innovations)
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18世紀プロヴァンスにおける食事:伝統の進化
Eating in Eighteenth-century Provence : The Evolution of a Tradition (Food in Modern History: Traditions and Innovations)
 Hardcover,  言語:ENG

Santich, Barbara

  • ウェブストア価格 ¥22,585(本体¥20,532)
  • Bloomsbury Academic(2023/09発売)
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地中海料理の原点:現代人のための中世のレシピ(第2版)<br>The Original Mediterranean Cuisine : Medieval Recipes for Today (2ND)
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地中海料理の原点:現代人のための中世のレシピ(第2版)
The Original Mediterranean Cuisine : Medieval Recipes for Today (2ND)
 Paperback,  言語:ENG

Santich, Barbara

  • ウェブストア価格 ¥7,845(本体¥7,132)
  • Equinox Publishing Ltd(2018/06発売)
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Wild Asparagus, Wild Strawberries : Two Years in France
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Wild Asparagus, Wild Strawberries : Two Years in France  Paperback,  言語:ENG

Santich, Barbara

  • ウェブストア価格 ¥4,963(本体¥4,512)
  • Wakefield Press(2018/03発売)
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In the Land of the Magic Pudding : A Gastronomic Miscellany
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In the Land of the Magic Pudding : A Gastronomic Miscellany  Paperback,  言語:ENG

Santich, Barbara

  • ウェブストア価格 ¥4,963(本体¥4,512)
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