食の歴史(英訳)<br>Food : A Culinary History (European Perspectives: a Series in Social Thought and Cultural Criticism)
  • 洋書

食の歴史(英訳)
Food : A Culinary History (European Perspectives: a Series in Social Thought and Cultural Criticism)
 Paperback,  言語:ENG

Flandrin, Jean-Louis (EDT)/ Montanari, Massimo (EDT)/ Sonnenfeld, Albert (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥4,379(本体¥3,981)
  • Columbia University Press(2013/05発売)
  • ポイント 39pt
  • 海外取次在庫
L'EGLISE ET LA CONTRACEPTION
  • 洋書

L'EGLISE ET LA CONTRACEPTION  Paperback

FLANDRIN JEAN-LOUIS

  • ウェブストア価格 ¥4,723(本体¥4,294)
  • IMAGO(2006/06発売)
  • ポイント 42pt
  • お取り寄せ
ジャン=ルイ・フランドラン著/料理はいかに供されてきたか:フランスにおける作法の変遷史(英訳)<br>Arranging the Meal : A History of Table Service in France (California Studies in Food and Culture) (1ST)
  • 洋書

ジャン=ルイ・フランドラン著/料理はいかに供されてきたか:フランスにおける作法の変遷史(英訳)
Arranging the Meal : A History of Table Service in France (California Studies in Food and Culture) (1ST)
 Hardcover,  言語:ENG

Flandrin, Jean Louis/ Johnson, Julie (TRN)/ Roder, Antonio (TRN)/ Rode

  • Univ of California Pr(2007/10発売)
  • ご注文いただけません