The Professional Chef (9 STG)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

The Professional Chef (9 STG)  Paperback,  言語:ENG

Culinary Institute of America (COR)

  • ウェブストア価格 ¥8,988(本体¥8,171)
  • John Wiley & Sons Inc(2011/10発売)
  • ポイント 405pt
  • 海外取次在庫
Garde Manger : The Art and Craft of the Cold Kitchen (4 STG)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Garde Manger : The Art and Craft of the Cold Kitchen (4 STG)  Paperback,  言語:ENG

The Culinary Institute of America (COR)

  • ウェブストア価格 ¥8,988(本体¥8,171)
  • John Wiley & Sons Inc(2012/04発売)
  • ポイント 405pt
  • 海外取次在庫
Kitchen Pro Series : Guide to Meat Identification, Fabrication and Utilization
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Kitchen Pro Series : Guide to Meat Identification, Fabrication and Utilization

Schneller, Thomas/Culinary Institute of America

  • Delmar Cengage Learning(2009/02発売)
  • ご注文いただけません