Handbook of Food Processing Equipment (Food Engineering Series)
  • 洋書

Handbook of Food Processing Equipment (Food Engineering Series)  Paperback,  言語:ENG

Saravacos, George D./ Kostaropoulos, Athanasios E.

  • ウェブストア価格 ¥36,858(本体¥33,508)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/09発売)
  • ポイント 335pt
  • 海外取次在庫
Food Process Engineering Operations (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書

Food Process Engineering Operations (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Saravacos, George D./ Maroulis, Zacharias B.

  • ウェブストア価格 ¥28,187(本体¥25,625)
  • CRC Press Inc(2011/02発売)
  • ポイント 256pt
  • 海外取次在庫
Food Plant Economics (Food Science and Technology)
  • 洋書

Food Plant Economics (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Maroulis, Zacharias B./ Saravacos, George D.

  • ウェブストア価格 ¥70,470(本体¥64,064)
  • CRC Press Inc(2007/08発売)
  • ポイント 640pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Process Design
  • 洋書

Food Process Design  Hardcover,  言語:ENG

Maroulis, Zacharias B./ Saravacos, George D.

  • ウェブストア価格 ¥81,743(本体¥74,312)
  • CRC Press Inc(2003/05発売)
  • ポイント 743pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品加工機器ハンドブック<br>Handbook of Food Processing Equipment (Food Engineering Series)
  • 洋書

食品加工機器ハンドブック
Handbook of Food Processing Equipment (Food Engineering Series)
 Hardcover,  言語:ENG

Saravacos, George D./ Kosaropoulos, Athanasios E./ Kostaropoulos, A. E

  • ウェブストア価格 ¥55,258(本体¥50,235)
  • Kluwer Academic Pub(2003/01発売)
  • ポイント 502pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)