Extraction Optimization in Food Engineering (Food Science and Technology)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Extraction Optimization in Food Engineering (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Tzia, Constantina (EDT)/ Liadakis, George (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥75,398(本体¥68,544)
  • CRC Press Inc(2003/07発売)
  • ポイント 1,370pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品加工ハンドブック(全2巻)<br>Handbook of Food Processing, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品加工ハンドブック(全2巻)
Handbook of Food Processing, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
 言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥113,097(本体¥102,816)
  • CRC Press Inc(2015/11発売)
  • ポイント 2,056pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Food Processing : Food Preservation (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Food Processing : Food Preservation (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥56,009(本体¥50,918)
  • CRC Press Inc(2015/10発売)
  • ポイント 1,018pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Food Processing : Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Food Processing : Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥53,856(本体¥48,960)
  • CRC Press Inc(2015/10発売)
  • ポイント 978pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Engineering Handbook, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food Engineering Handbook, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥96,940(本体¥88,128)
  • CRC Press Inc(2014/12発売)
  • ポイント 1,762pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品工学ハンドブック:食品加工<br>Food Engineering Handbook : Food Process Engineering (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品工学ハンドブック:食品加工
Food Engineering Handbook : Food Process Engineering (Contemporary Food Engineering)
 Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥53,856(本体¥48,960)
  • CRC Press Inc(2014/11発売)
  • ポイント 978pt
  • 海外取次在庫
食品工学ハンドブック:食品工学の基礎<br>Food Engineering Handbook : Food Engineering Fundamentals (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品工学ハンドブック:食品工学の基礎
Food Engineering Handbook : Food Engineering Fundamentals (Contemporary Food Engineering)
 Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥53,856(本体¥48,960)
  • CRC Press Inc(2014/12発売)
  • ポイント 978pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)