Poprawa trwalości ryżu brązowego poprzez obróbkę cieplną i mikrofalową
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Poprawa trwalości ryżu brązowego poprzez obróbkę cieplną i mikrofalową  Paperback

Bergonio, King B./ Duldulao, Joy Bartolome a./ Ramos, Nerissa C.

  • ウェブストア価格 ¥7,802(本体¥7,093)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/03発売)
  • ポイント 140pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Improved Shelf Life of Brown Rice by Heat and Microwave Treatment (2016. 60 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Improved Shelf Life of Brown Rice by Heat and Microwave Treatment (2016. 60 S. 220 mm)  Paperback

Bergonio, King B./ Duldulao, Joy Bartolome A./ Ramos, Nerissa C.

  • ウェブストア価格 ¥9,188(本体¥8,353)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 166pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。