Desenvolvimento de produtos extrusados ​​a partir de casca de feijão bóer
  • 洋書

Desenvolvimento de produtos extrusados ​​a partir de casca de feijão bóer  Paperback

Davara, P. R./ R. V. Gojiya, U. D. Thumar/ V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥15,801(本体¥14,365)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2025/05発売)
  • ポイント 143pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golębich
  • 洋書

Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golębich  Paperback

Davara, P. R./ R. V. Gojiya, U. D. Thumar/ V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥15,801(本体¥14,365)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/05発売)
  • ポイント 143pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura
  • 洋書

Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura  Paperback

Davara, P. R./ Bhanvadiya, Rofil R./ Sirwani, Prakash M.

  • ウェブストア価格 ¥18,751(本体¥17,047)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2024/08発売)
  • ポイント 170pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Protein Enriched Ready To Eat Product : Development of Protein Enriched Ready to Eat (RTE) Fasting Snack Product (2020. 108 S. 220 mm)
  • 洋書

Protein Enriched Ready To Eat Product : Development of Protein Enriched Ready to Eat (RTE) Fasting Snack Product (2020. 108 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P R/ Sudhir, P P Gadhiya,/ Kumar, Mitesh

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Wheat Grinding Under Evaporative Water Cooled Condition : Milling Quality Of Wheat Grinded Under Evaporative Water Cooled Condition (2020. 80 S. 220 mm)
  • 洋書

Wheat Grinding Under Evaporative Water Cooled Condition : Milling Quality Of Wheat Grinded Under Evaporative Water Cooled Condition (2020. 80 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P R/ H V Agravat, N C Thumar/ Limbasiya, J J

  • ウェブストア価格 ¥11,944(本体¥10,859)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 108pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)
  • 洋書

DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./R. V. Gojiya, U. D. Thumar/V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥17,150(本体¥15,591)
  • SCHOLARS' PRESS(2024発売)
  • ポイント 155pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, M. K./Sangani, V. P.

  • ウェブストア価格 ¥13,246(本体¥12,042)
  • SCHOLARS' PRESS(2023発売)
  • ポイント 120pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, Mayur K./Kabariya, Naval M.

  • ウェブストア価格 ¥11,944(本体¥10,859)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 108pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)
  • 洋書

Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)  Paperback

Sojitra, Jayesh B./ Vyas, D. M./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,589(本体¥14,172)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 141pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Development of Process for Extraction of Pectin from Mango Peel : Mango waste utilization (2013. 164 S. 220 mm)
  • 洋書

Development of Process for Extraction of Pectin from Mango Peel : Mango waste utilization (2013. 164 S. 220 mm)  Paperback

Chavan, Nilesh/ Varshney, A. K./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥18,712(本体¥17,011)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2013発売)
  • ポイント 170pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)